Японський метод охолодження салону авто за 2 хвилини

Підпишись на нас:

Знайти місце для паркування в тіні те саме, що виграти, придбавши лотерейний білет. Один шанс на мільйон. Всім знайома ситуація, коли відчиняєте двері автомобіля, а там пекло. Не поспішайте сідати та їхати в гарячому авто. Його можна швидко охолодити.

Подробиці

Мова зараз не піде про кондиціонер, бо не в кожній машині він встановлений. Є один японський метод, який працює безвідмовно. Опустіть скло на одному з вікон та різко відчиніть протилежні двері. Салон почне провітрюватись.

Суть методу полягає в тому, відбувається перепад тиску. Завдяки цьому проходить обмін повітряними масами — холодна заміщує гарячу. В результаті в машині стає прохолодніше та температура стрімко падає.

Кондиціонування салону також має особливості. Потрібно включати пристрій, направивши повітря вгору — в стелю. Холодне повітря щільніше за тепле, тож циркуляція активізується.

Правильне використання кондиціонеруНемає сенсу себе мучити та сідати в розпечену автівку. Це може призвести до поганого самопочуття. Приділіть кілька хвилин охолодженню, щоб їхати з комфортною температурою в салоні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: