Водїі почали масово отримувати штраф 1700 грн: поліція активно шукає порушників

Підпишись на нас:

Порушення правил паркування — біч сучасного стану на дорогах. Водії регулярно шукають причини, щоб поставити автомобіль в недозволеному місці. Патрульні інспектори зазначають, що масштаби проблеми тільки зростають. Досить часто водії не розуміють наслідків при нехтуванні правилами.

Вирішення ситуації з паркуванням

На законодавчому рівні є тільки один метод — виписування порушникам штрафів. Неприємно, але дієво. В залежності від типу порушення штраф може сягати від 510 грн до 1700 грн.

В патрульній поліції Києва зазначають, що за останній місяць було виявлено 65 випадків порушень з паркування автомобілів. Досить часто ставили машини на місця з позначкою 5.42.1 «Місце для стоянки» з додатковою табличкою 7.17 «Людина з інвалідністю» або дорожньою розміткою 1.35 «Водій з інвалідністю». Максимальний штраф за таке порушення сягає від 1020 до 1700 грн.

Водій отримав штраф

Потрібно дотримуватись правил паркування. Це дасть можливість знизити ризик виникнення незручностей для інших учасників дорожнього руху та виключить можливість отримання штрафу за неправильне паркування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: