Як не стати жертвою шахраїв на дорозі: імітують ДТП та вимагають з водія кошти

Підпишись на нас:

Шахраї з кожним роком мають все більше схем, котрі можуть обікрасти чесного громадянина. Як свідчить статистика, часто до рук шахраїв потрапляють або юні водії, або ті в кого на склі є наліпка “У” або “70”. Один з експертів став свідком такої схеми, а тому вирішив повідомити про неї на весь інтернет.

Шахраї орендують елітний автомобіль, наприклад, BMW та працюють в парі з ще одним авто. Обирають жертву по автомобілю, зазвичай це середній клас, адже з преміум авто можу вийти такий водій, що шахраї отримають по загривку. А на простого українця легше давити морально. Звісно, що обрана жертва знаходиться в салоні одна, а на її склі є наліпки, що підтверджують факт її малообізнаності.

Далі відбувається така ситуація: жертва їде в лівому ряді, а в другому – фура, за якою приховується авто шахраїв. Друге авто шахраїв наздоганяє жертву та вимагає звільнити третю смугу для проїзду. Жертва за правилами з’їжджає з смуги, але тут преміум авто шахраїв доганяє жертву імітуючи, що воно було на цій смузі, але потрапило до сліпої зони водія.

В авто жертви кидають пляшку чи м’ячик, що створює звук удару. Жертва їде на узбіччя, щоб переконатись в цілісності свого авто і тут під’їжджають шахраї. На преміум авто завчасно нанесені подряпини, і поки водій жертва оглядає дороге авто, інший шахрай наносе на його авто подряпини наждачкою.

Саме тому водіїв просять бути більш обачними та не вестись на подібні провокації, а у разі такої ситуації вимагати викликати поліцію, а не давати гроші, щоб “розібратись на місці”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: