Що робити, якщо фари погано світять: як швидко відполірувати їх

Підпишись на нас:

Автовласники часто скаржаться на погане світло фар. Іноді проблема спричинена поломкою пристрою. Не виключено, що зламалася лампочка або виникли проблеми з контактами. Однак у більшості випадків обмежена видимість пов’язана із забрудненням зовнішньої частини фари.

Подробиці

Швидше за все на склі з’явився наліт. Якщо фари почали погано світити саме через це, а не через глибокі борозди від пролітаючого повз них каміння, то водій може полегшено видихнути. Ніяких деталей міняти не доведеться, можна обмежитися лише «секретним» поліруванням.

Звертатися по допомогу до фахівців не обов’язково. Автомобіліст вирішить проблему самостійно і без жодних проблем.

Чим відполірувати фару

Знадобляться дві речі: зубна паста та чиста ворсяна ганчірка. Жодні спеціальні інструменти не потрібні. Видавіть трохи пастоподібного гігієнічного засобу на тканину і пройдіться ганчірочкою по поверхні фари.

Внаслідок легкого протирання зі світлотехніки буде швидко виведено наліт, а за рахунок використання особливого ворсистого матеріалу на склі не залишиться жодних розводів.

У результаті ідеально відполірована пара стане джерелом яскравого світла і знову почне повноцінно виконувати своє завдання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: