Менеджер автосалону Porsche був заарештований за непристойні фото клієнтів та співробітників

Підпишись на нас:

В США в місті Мічиган стався вкрай неприємний інцидент для компанії Porsche, адже працівника їх автосалону було заарештовано за непристойні фотографії клієнтів, колег та відвідувачів низки магазинів.

23 червня 2023 року було зроблено заяву в поліцію, що чоловік в магазині Walmart намагався зробити фотографію під спідницею жінки. Представники офісу шерифа негайно виїхали, але в момент їх прибуття підозрюваний скрився. Надалі розпочали розслідування та його пошуки. Була одна важлива деталь, яка і видала збоченця: на ньому була фірмова сорочка Porsche, яку видають корпоративним робітникам.

Шериф округу Кент Чак ДеВитт повідомив деталі звернення: «Жінка відчула як її внутрішньої частини стегон щось торкнулося. Коли вона обернулася, дуже близько до себе побачила невідомого чоловіка».

Чоловік з телефоном виявився працівником автосалону Porsche Grand Rapids на ім’я Метью Курц. Коли поліціянти з жінкою зайшли туди, збоченець швидко був упізнаний. В результаті подальшого розслідування виявилося, що в його телефоні 17 000 фотографій. Він поціновувач жіночих шортів та спідниць.

І це був не єдиний випадок. Виявилось, що чоловік фотографував клієнтів та співробітників салону, а також відвідувачів магазинів Target, Meijer, Walmart на 28-й вулиці. Зокрема, в телефоні було виявлено дитяче порно.

Метью Курц зізнався, що останній рік він фотографував шорти та спідниці жінок в різних місцях та з різних ракурсів. В результаті йому висунули обвинувачення в 8 кримінальних злочинах. Три пункти стосуються захоплення та розповсюдження зображення роздягненої людини. Ще один пункт звинувачення полягає в збереженні матеріалів сексуального насилля на дітьми за обтяжливих обставин. І чотири пункти звинувачення за використання гаджета для здійснення злочину.

Вирок ще не винесено в суді, але з автосалону Porsche Grand Rapids чоловіка звільнено без надання права на оскарження рішення. З фотогалереї менеджерів та спеціалістів фото Метью Курца на сайті видалено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: