У Мережу злили офіційні зображення нового кросоверу Kia Sorento (2024)

Підпишись на нас:

В інтернет потрапили офіційні зображення оновленого Kia Sorento, прем’єра якого має відбутися найближчими місяцями. На фірмових картинках реформований корейський «паркетник» постав без камуфляжного маскування, продемонструвавши деякі візуальні зміни порівняно з попередником.

Подробиці

Перше, на що варто звернути увагу, так це на передню частину кузова. Зміни в ній звелися до появи повністю нової оптики, іншої радіаторної решітки, що збільшилася в розмірах, а також іншого бампера.

Kia Sorento (2024)

При цьому корма Sorento під час модернізації майже не змінилася. Єдине, що помітно оку, то це нова графіка задніх ліхтарів.

Kia Sorento (2024)

Крім зображень кузова в Мережу виклали і візуальну частину інтер’єру кросовера. Як видно на цих фотографіях, внутрішнє оздоблення Sorento, незважаючи на оновлення, залишиться плюс-мінус тим самим, що й раніше. Тим не менш, на нього все ж чекає низка змін, але пов’язані вони в основному тільки з «торпедо».

Kia Sorento (2024)

Так, наприклад, реформований корейський кросовер більше не матиме вертикальних вентиляційних отворів по центру. Цю частину передньої панелі займуть з’єднані один з одним екрани мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів.

Жодних технічних відомостей про те, як зміниться Sorento з плановим оновленням, поки що немає. Не виключено, що ця модель Kia збереже колишню лінійку двигунів і трансмісій, яку в кращому разі за рахунок точкових доробок зроблять економічнішою та екологічнішою.

Kia Sorento (2024)

Офіційна прем’єра нового Sorento відбудеться у серпні цього року. У продаж автомобіль надійде наприкінці поточного – на початку 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: