Зовнішність нового позашляховика Toyota Land Cruiser 250 частково розкрили перед прем’єрою

Підпишись на нас:

Якщо глобальний Toyota Land Cruiser Prado нового покоління буде представлений ще нескоро (у середині осені), його американський побратим з індексом 250 дебютує вже менше, ніж за тиждень.

Подробиці

Днями заокеанський офіс “Тойоти” опублікував серію тизерів машини, прем’єра якої відбудеться 1 серпня. Взявши за основу ці картинки незалежні дизайнери показали, як може виглядати новий рамний позашляховик з Японії.

Toyota Land Cruiser

Як видно на зображеннях, американський Land Cruiser 250 успадкує безліч елементів дизайну у спорідненого Lexus GX нової генерації.

Блокова тема буде перенесена на передні крила та боковини кузова, а корма отримає власний вигляд, але збереже вертикальні ліхтарі, які зараз мають Prado.

Toyota Land Cruiser

Раніше в Мережі з’явилося три кодові позначення для LC 250 – GDJ250, TRJ250 і TJA250. Як пишуть американські ЗМІ, перший індекс означає, що під капотом позашляховика розташується мотор 1GD-FTV (турбодизель на 200 л.с. та 420 Нм), другий – 2TR-FE (2,7-літровий «атмосферник», а третій – L4T (2,4-літровий турбомотор на 228 л.с.).

Toyota Land Cruiser

При цьому шестициліндрового двигуна, який є у Lexus GX, у цьому списку немає, а це означає, що Land Cruiser 250 не збирається зазіхати на територію свого дорожчого побратима.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: