Каліфорнійські водії ігноруючи дорожні знаки нівечать авто в небезпечному обриві

Підпишись на нас:

Дорожні знаки про заборону проїзду часто встановлюються через паводкові води, ремонт дороги або, якщо перед вами гігантська яма. Незважаючи на дуже чіткі заборонні знаки, щонайменше троє різних людей проігнорували попередження та постраждали від наслідків.

Подробиці

Каліфорнійський дорожній патруль нещодавно опублікував допис у соціальних мережах, зазначивши, що знаки «Дорога закрита» не є рекомендаційними. На фотографії, що супроводжує пост, ми бачимо щось схоже на Honda CR-V, напівзатонулий під значною кількістю води.

Затонулий автомобіль

Наступного дня CHP знову опублікував повідомлення, цього разу показуючи, що хоч вода й зійшла, але дорога повністю обвалилася і утворилася велика прірва. “НЕ намагайтеся об’їхати барикади”, – сказано в ньому. Для тих, хто, можливо, не бачив пост, ТЕЦ додав шлагбауми та додаткові знаки на дорозі. Це не завадило водієві Volkswagen Passat опинитися в ямі 26 січня.

Дещо кумедно CHP розпочали свій звіт про наступний інцидент словами «ЦЬОГО НЕ МОЖЕ БУТИ, РЕАЛЬНО! Нам не вистачає слів. Якби ж там були тільки знаки, але ж додані бар’єри, які повинні були цьому запобігти…»

Лише через два дні, 28 числа, водій білого Ford F-150 проігнорував знаки, об’їхав шлагбаум, а потім потрапив прямо в яму. Як бачимо капот авто відскочив від пікапу, коли вони зіткнулися з дальньою стороною обриву.

Наочний урок тут очевидний: коли знак говорить, що дорога закрита, для цього є вагома причина.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: