Електро

Показали, як може виглядати перший електричний автомобіль Dodge

Оскільки автомобільна промисловість загалом і Stellantis зокрема, все більше намагаються електрифікувати свої автопарки, Dodge змушений грати в цю гру та адаптувати свій одержимий мускулами брендинг до електричного майбутнього.

Подробиці

Крім Hornet, Charger Daytona SRT Concept і Ram Revolution, Dodge дуже ймовірно представить новий електромобіль під новою назвою. Будучи брендом старої школи, вони могли б відновити попередню назву, як-от Rampage, яка використовувалася в минулому в автомобілі на початку 1980-х років, а потім воскресити її для концепції 2006 року.

Подібним чином, дизайн першого електромобіля об’єднує передню частину схожу на Durango, лоб і фари — Hornet, хоча й з меншою решіткою радіатора, оскільки це електромобіль. Задні ліхтарі, тим часом – це класика Dodge.

Набагато виразніший автомобіль з точки зору ліній дизайну та форми, зображення спирається від CarsCoops на масл-кари минулого Dodge. Його опуклі колісні арки та жилаві дверні панелі говорять про «гнучкість мускулатури», яку дозволить платформа STLA від Stellantis.

Однак, якщо говорити про Stellantis, концепція Rampage не є виключно натхненною американським виробником. Наприклад, C-стійки та лінія даху черпають натхнення від європейських брендів конгломерату, з якими Dodge, безсумнівно, матиме спільні риси, як це робить Hornet з Alfa Romeo Tonale.

Останні публікації

Українська родина придбала для ЗСУ бронетранспортер Blackwater Grizzly з США

В Україну прибуде цікавий бронетранспортер Blackwater Grizzly. Машина придбана на кошти жителів Надвірнянської територіальної громади…

25 хв. тому

Паливозаправник всюдихід: в Україні створили спецтехніку для бездоріжжя

Спецтехніка наразі відіграє вагому роль у відбудові країни після ракетних обстрілів росією. Саме тому українські…

1 годину тому

Цистерна із спальним місцем: український завод комунальної техніки створив цікавий автомобіль

Українські виробники техніки продовжують наповнювати вітчизняний ринок корисною спецтехнікою не зважаючи ні на що. Особливо…

2 години тому

Шість радарів для ППО на суму понад 100 мільйонів євро: Німеччина готує новий пакет допомоги

Україна отримає 6 радарів повітряного спостереження TRML-4D для потреб ППО. Постачальником техніки стане німецька компанія…

3 години тому

Має перевірити кожен водій: що потрібно взяти в поїздку, щоб не отримати штраф

Сісти без документів в автомобіль - це підписати собі вирок, і про це знає кожен…

4 години тому

Розкішна класика: в столиці помітили преміальний седан Hyundai

Столиця здивувала автолюбителів новим розкішним седаном Genesis G90 2016 року. Модель преміум класу є флагманом…

5 години тому