Як терміново зупинити розростання тріщини на лобовому склі авто

Підпишись на нас:

Уникнути появи тріщин на лобовому склі машини дуже складно. Багато водіїв вважають за краще не звертати уваги на невеликі пошкодження скляної поверхні, розраховуючи на те, що розлом не стане надто довгим. Однак згодом тріщина може стати не просто величезною, а й заважати огляду.

Тому досвідчені автомобілісти завжди намагаються вжити заходів вчасно. У цій ситуації не буде потреби у терміновій заміні лобового скла.

Рятівний засіб

Тимчасово вирішити проблему та відстрочити ремонт допоможе такий засіб, як суперклей. Невеликий обсяг цієї в’язкої рідини повинен опинитися у поглибленні по всій довжині тріщини.

Далі потрібно почекати, поки використаний клей стане сухим. Як тільки засіб придбав цю консистенцію, всю «висохлу» засохлу масу треба обережно зрізати лезом.

Ще один спосіб

Якщо суперклею під рукою немає, можна скористатися лаком для нігтів. Зрозуміло, для закладання тріщин на склі необхідно використовувати прозорий, а не кольоровий варіант цього косметичного засобу.

Лак наноситься у такий же спосіб, як і клей. Результат теж має влаштувати водія.

Однак важливо пам’ятати: і суперклей, і лак дозволять впоратися з проблемою лише на якийсь час. Рано чи пізно скло, що тріснуло, все одно доведеться міняти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: