Автовикрадачі винайшли новий спосіб злому автомобіля: коментар від МВС

Підпишись на нас:

У сучасних шахраїв з’явились просунутіші технології, ніж 10 років тому. Сьогодні для викрадення автівки використовуються прилади електронного злому, наприклад, код-грабера.

Автовикрадачі винайшли новий спосіб злому автомобіля: коментар від МВС

Коментар з приводу цього питання надали у Дніпровського відділу поліції. Начальник відділу Дмитро Білаш говорить, що автовикрадачі з кожним роком стають все більш винахідливими, адже тепер вони мають код-грабера, котрий відмикає всі системи автомобіля.

Дмитро Білаш наголошує, що для більшої ефективності правоохоронних органів потрібно якнайшвидше написати заяву про викрадення, поки грабіжники не вивезли авто до іншої області та не змінили авто до невпізнання.

Як захистити свій автомобіль від викрадення?

Дмитро Білаш наголошує про важливість наявності на стоянках та гаражах відеокамер та сигналізації. Для додаткового захисту потрібно обладнати автомобіль альтернативними засобами безпеки.

Гарною ідеєю буде встановити на автомобіль GPS-трекер, котрий цілодобово буде визначати точне розташування транспортного засобу із таким гаджетом.
У 2023 році найчастіше жертвами автовикрадень ставали власники автомобілів ВАЗ, Volkswagen та Mercedes-Benz. Це такі моделі, як ВАЗ-2107, 21063, а також 21099, DAEWOO LANOS, Volkswagen Passat, Renault Duster.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: