У Мережі показали, як може виглядати найдешевша версія нового Toyota Land Cruiser

Підпишись на нас:

Сімейство позашляховиків Toyota Land Cruiser на сьогоднішній день включає представлений нещодавно автомобіль J250 (він же Prado), більший J300 і безсмертну серію J70, але нещодавно японська марка оголосила про плани щодо подальшого розширення.

Подробиці

Натхненний цією новиною незалежний дизайнер з Малайзії з ніком Theottle вирішив пофантазувати на тему того, якою могла б виявитися нова модель у лінійці Land Cruiser, проілюструвавши один з варіантів розвитку подій.

За задумом автомобільного художника, новинка в сімействі «Ленд Крузерів» могла б стати представником найдоступнішого сегменту SUV (так званих B-SUV).

Сімейство позашляховиків Toyota Land Cruiser на сьогоднішній день включає представлений нещодавно автомобіль J250 (він же Prado)

На зображеннях, викладених у Мережу, «молодший» Land Cruiser отримав пропорції автомобілів цього класу, але візуально обзавівся стилем, який раніше продемонстрував новий LC 250 (Prado).

Результат, м’яко скажімо, виявився не вражаючим. Більш довгий передній звис, менший кліренс і спортивні легкосплавні колеса, взуті в низькопрофільні покришки, не найкраще відповідають квадратному і брутальному стилю Land Cruiser.

Втім, задня частина машини виглядає непогано, поєднуючись із ретро-світлодіодними ліхтарями та квадратними арками.

Теоретично такий автомобіль міг би нав’язати конкуренцію моделям Jeep Avenger і Ford Bronco Sport, але випускати його Toyota точно не стане. Основна причина – потенційна критика з боку відданих шанувальників Land Cruiser, для яких ця назва тісно пов’язана з винятковими позашляховими можливостями, але ніяк не найдешевшими на ринку кросоверами.

Сімейство позашляховиків Toyota Land Cruiser на сьогоднішній день включає представлений нещодавно автомобіль J250 (він же Prado)

Не виключено, що розширення сімейства LС піде іншим шляхом і в Toyota підготують новий варіант цієї моделі, який збереже позашляхові якості, але при цьому стане більшою мірою електрифікований, ніж нинішні «Ленд Крузери».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: