5 марок автомобілів, які швидко роблять власника біднішим

Підпишись на нас:

Автомобіль у 2023 році це не розкіш, а необхідність. На жаль, утримання особистого транспорту є справою не дешевою. Чим більше років машині, тим більше вона потребує догляду, і тим менше стає гаманець власника.

Ми вирішили розглянути 5 марок найбільш дорогих в обслуговуванні автомобілів.

BMW

Експерти підрахували, що за 10 років власники BMW в середньому витрачають на технічне обслуговування майже 18 тисяч доларів. Найдорожче власникам цієї марки обходиться заміна ГРМ та демпферного шківа колінвала.

Mercedes-Benz

В середньому за 10 років господарі Mercedes витрачають на обслуговування авто близько 13 тисяч доларів. Щороку сума витрат коливається від 1000 доларів. В українських СТО найдорожче власникам Mercedes-Benz обходиться заміна ГРМ, впускного колектора разом з колектором, а також заміна гальмівної рідини.

Cadillac

За 10 років експлуатації господарі автомобілів Cadillac витрачають на технічне обслуговування до 12,5 тисяч доларів. Найбільше грошей залишають у сервісі за заміну гальмівних колодок.

Volvo

Ситуація з автомобілями Volvo є аналогічною до Cadillac. За 10 років власники цієї марки витрачають на ремонт близько 12 тисяч доларів. До найболючіших точок належать: свічки, гальмівні колодки, гальмівна рідина.

Audi

Витратна, але популярна в Україні модель автомобілів Audi є болючою для гаманця свого власника. Не менше 12 тис доларів обійшлося для власника Audi утримання автомобіля за 10 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: