Мінус гаубиця «Мста-С» та боєкомплект: українські артилеристи відпрацювали по окупантах із HIMARS

Підпишись на нас:

Українські захисники продовжують ювелірно та точно відпрацьовувати по окупантах. Нещодавно в мережі з’явилось відео чіткого попадання артилеристами HIMARS по російській 155-мм САУ 2С19 «Мста-С».

Неподалік Скелюватого, що біля Токмака у Запорізькій області, окупанти розташували гармати для роботи по наших захисниках, однак їх місія не була тривалою, адже наші хлопці одним снарядом знищили артилерійську установку окупантів.

Мінус гаубиця «Мста-С» та боєкомплект: українські артилеристи відпрацювали по окупантах із HIMARS

Самохідна гаубиця “Мста-С” призначена для ураження відкритої та прихованої живої сили, озброєння та військової техніки супротивника. Артилерійська частина 2С19 розміщена на глибоко модифікованому шасі танка Т-72, у конструкцію якого інтегровані вузли та агрегати ходової частини танка Т-80. САУ броньована, але має слабо захищену башту. САУ “Мста-С” може стріляти на відстань від 24 км до 29 км.

Наші бійці відпрацювали по САУ та, на щастя, поруч знаходився боєкомплект, що, звісно, також пошкодився під час вибуху. Тому в радіусі 50 метрів не залишилось жодного вцілілого об’єкта.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: