Вибір найкращого вживаного кросовера з бюджетом 500 000 грн

Підпишись на нас:

Вживані автомобілі та кількість їх пропозицій на ринку — це справжній Клондайк. Можна знайти безліч не тільки цікавих з погляду ціни варіантів, але й унікальних, рідкісних. Головне — знати мету пошуку та об’єкт.

Якщо ви на шляху пошуку автомобіля, але вас цікавить просто практичний та комфортний екземпляр для щоденного тривіального використання, тоді варто звернути увагу на модель Volvo XC60. Хтось може сказати, що дивна пропозиція, адже автівки цього бренду дорогі. Проте давайте дивитися об’єктивно. Рекомендована модель з 2009 по 2017 рр., отже, ціна буде значно нижча за моделі з цьогорічним апгрейдом. Таке авто коштувати в залежності від стану та комплектації від 500 тис. грн до 1,25 млн грн.

Експерти рекомендують вибирати модель з турбодизельним двигуном об’ємом 2,4 л. Він має вищий ресурс. Мінімально можна бути впевненими на 400 000 км пробігу. При адекватному технічному догляді це показник ресурсу може бути значно перевищеним.

Вказані роки 2009-2017 — автомобілі першого покоління, а також рестайлінг версія. До речі, 2017 стосується початку і другого покоління  Volvo XC60. В продажу можна знайти широкий вибір модифікацій двигунів, бо компанія запропоновувала цілу лінійку. Вибір є не тільки з турбодизелів, які  навіть 3,2 л. Бензинові також на вибір є з 4-, 5-, 6-циліндровими двигунами.

В 2013 році вийшла оновлена версія Volvo XC60. Автомобіль має збалансовані налаштування, великий дорожній просвіт. Це не позашляховик, проте класом кращий, ніж звичайний універсал. В найтоповішій модифікації до сотні розганяється за 7,5 секунд. Максимальна швидкість становить 230 км/год.

Volvo XC60 — це продуманий та комфортний інтер’єр, стильний дизайн навіть в моделей старших років, якісна шумоізоляція, плавний хід та хороша керованість.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: