В Україні виставили на продаж ЗАЗ-968М з глітером та з душею BMW

Підпишись на нас:

В Україні виставили на продаж ЗАЗ-968М 1985 року, про який можна сказати «Вау!». Достатньо одного погляду, щоб зрозуміти, скільки праці було вкладено в автомобіль 1985 року випуску.

В автомобілі було змінено абсолютно все. Авто оголошення зазначають, що двигун пройшов капітальний ремонт. До речі, він бензиновий об’ємом 1,2 л. Коробка передач — механічна.

Тюнінгований ЗАЗ-968М

Найперше привертає увагу колір, в який пофарбували машину. Він виглядає шикарно. Кузов був переварений з внесенням деяких зовнішніх відмінностей. Додатково ще нанесли глітер під лак. Окрім того, в автомобілі:

  • карбюратор Solex;
  • електронна система запалювання;
  • нова кастомна електропроводка;
  • новий акумулятор;
  • додатковий масляний фільтр.

Тюнінгований ЗАЗ-968М

Автори тюнінгованого «Запорожця» попіклувалися і про комфорт. В салоні встановили сидіння від BMW e39 та мале кермо. Прилади від ВАЗ-2106. Якщо треба послухати музику, це можна легко зробити, бо в машину інтегрували надійну магнітолу Pioneer.

ЗАЗ-968М продають за 600 доларів, але реальна ціна невідома

Підвіска «Запорожця» міксована з ВАЗ та BMW. Також авто оснащене дисковими гальмами, гідравлічним ручником та колесами R16, що відразу видно. Оптика теж не залишилася без уваги. В фарах біксенонові лінзи, Led ПТФ.

На автомобіль виставлено цінник в 600 доларів. Проте в авто вкладено не одну тисячу доларів. Найімовірніше, ціна за такий тюнінгований ЗАЗ-968М зовсім інша.

Оголошення про продаж

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: