Новий розкішний мінівен Volvo був показаний до прем’єри

Підпишись на нас:

Шведський Volvo працює над новим мінівеном, який стане більш розкішною версією китайського автомобіля Zeekr 009 (Geely). Близько місяця тому були опубліковані перші тизери цієї моделі, на якій автомобіль був показаний зверху. А тепер незалежні дизайнери продемонстрували автомобіль повністю.

Подробиці

Автори візуалізації – це фахівці віртуальної студії дизайну «Sugar Design». Створюючи комп’ютерну візуалізацію мінівену EM90, вони черпали натхнення, як з тизерних зображень машини, так і з шпигунських знімків, зроблених раніше.

Як видно з отриманої візуалізації, у профіль нового мінівен Volvo отримає абсолютно таку ж конструкцію, як і його китайський одноплатформенник Zeekr 009, але буде відрізнятися від нього передньою частиною кузову та задньої частини.

Шведський фургон отримає власне обличчя в стилі останніх моделей Volvo з бумерангоподібними світлодіодними фарами, рельєфним бампером та чотирикутною решіткою знизу.

Новий розкішний мінівен Volvo був показаний до прем'єри

У свою чергу, якщо судити по тизеру, що був викладений в Мережу раніше, задня частина мінівена матиме L-подібні ліхтарі.

Нічого не відомо про технічну сторону авто, але якщо подивитися на аналог цього автомобіля, який вже продається Geely під брендом Zeekr, машина може отримати два електродвигуни, які забезпечують потужність понад 500 кінських сил і повний привід, а також кілька варіантів тягових акумуляторів.

Першим ринком, на якому з’явиться новий Volvo, буде китайський.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: