Суд закрив справу з смертельним ДТП в стані алкогольного сп’яніння, через сплату водієм компенсації родичам у розмірі 1 млн грн

Підпишись на нас:

Верховний Суд зобов’язав автоледі, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, сплатити родині збитого нею пішохода компенсацію в 1 млн грн.

Подробиці

Панянка, перебуваючи за кермом “під градусом”, викотилася на зустрічну смугу та спровокувала ДТП, наслідком якої стала загибель однієї людини та заподіяння тілесних ушкоджень кільком громадянам.

Проаналізувавши ситуацію, вникнувши в деталі та заслухавши пояснення учасників процесу, суд присудив постраждалій стороні компенсацію в розмірі 1 000 000 гривень.

Підставою для такого рішення послужило грубе порушення водієм ПДР водійкою, а саме керування авто в стані алкогольного сп’яніння і тяжкість заподіяної пані шкоди.

Покарання за п’яне водіння може варіюватися залежно від конкретних обставин і законодавства в конкретній країні або регіоні. У цьому випадку, крім кримінального покарання, постраждалій стороні було присуджено моральну компенсацію за заподіяну шкоду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: