Nissan представив модернізований повнопривідний кей-кар за 9600 доларів (фото)

Підпишись на нас:

На офіційному сайті Nissan презентовано новинку — субкомпактний міський хетчбек Dayz. Авто пройшло модернізацію та готове до початку продажів. Ціна Nissan Dayz буде від 9650 до 13950 доларів.

Міська машина повинна бути компактною. Саме такою і є модернізований хетчбек. Завдовжки він всього 3 395 мм. Решта параметрів:

  • ширина — 1 475 мм;
  • висота — 1 660 мм;
  • колісна база — 2 495 мм.

Японський Nissan Dayz є дійсно ультракомпактним міським автомобілем. Кей-кар, на якому ви зможете легко маневрувати в заповненому місті та швидко паркуватися. Саме в Японії такі авто мають шалений попит.

Nissan Dayz  2024

Модель Dayz тепер є найменшою в лінійці Nissan. Її створено на базі Mitsubishi eK. Авто пропонується в двох дизайнах — з широкою радіаторною решіткою або з компактною. Для прихильниць дівчачих мотивів є навіть варіант оздоблення машини в рожевому кольорі. Після модернізація з’явилися додаткові місця-відсіки для дрібних речей.

Nissan Dayz оснащено бензиновими двигунами об’ємом 0,66 л та потужність 48 та 64 к.с. Працює двигун в парі з варіатором. Привід на вибір — передній або повний. Зокрема, на базі моделі Dayz створена іншу модель від Nissan під назвою Sakura.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: