Експерти назвали недооцінений японський кросовер, який має найкраще співвідношення ціни і якісті

Підпишись на нас:

Сучасні кросовери від японських автовиробників не страждають на дефіцит уваги з боку покупців, але в їхньому загальному списку є щонайменше один представник, якого сильно недооцінено, навіть незважаючи на високі показники продажів у лінійці самого автовиробника.

Подробиці

Таким автомобілем американське видання “HotCars” називає “паркетник” Mazda CX-5. Компактний кросовер, що з’явився на ринку 2011 року, став бестселером у гамі “Мазди”, але відтоді так і не зміг вибитися в абсолютні лідери в сегменті навіть попри безліч переваг перед конкурентами.

У список незаперечних плюсів CX-5 журналісти зі США заносять його лінійку двигунів, що складається з агрегатів з ідеальним балансом продуктивності та надійності.

Крім атмосферних моторів “Мазда” пропонує для свого кросовера, який найбільше продається, варіант із “наддувом”, турбіну якого називають однією з найкращих на ринку за тривалістю “турбоями”. Йдеться про 2,5-літровий агрегат SkyActiv-G Dynamic Pressure Turbo, що видає 227 кінських сил і 420 Нм крутного моменту.

Розкрито недооцінений японський кросовер із ціною/якістю

Крім гами моторів CX-5 удостоївся похвали з боку американських експертів за привабливий дизайн, якісний інтер’єр і прийнятний вантажний простір, а також хорошу оглядовість з водійського крісла, відмінну керованість і багате оснащення в “топових” комплектаціях.

Резюмуючи в огляді, заокеанські журналісти називають Mazda CX-5 найбільш незаслужено недооціненим японським кросовером, який у максимальних версіях точно коштує своїх грошей (у США за такі машини просять приблизно 43 тисячі доларів).

Як відомо, CX-5 зараз продається і в Україні. Причому це вже не ті машини, що випускалися на заводі у Владивостоці або ж поставлялися офіційно з Японії.

За вживані машини у нас зараз просять від 745 000 грн, тоді як “топові” версії цього “паркетника” оцінюються в суму до 2 400 000 грн.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: