Бійці ЗСУ «допомогли» росіянам позбавитися ще одного ЗРК «Тор-М2»

Підпишись на нас:

Стало відомо, що в озброєнні ЗС РФ зафіксована чергова втрата бойової техніки. В цьому росіянам «допомогли» оператори бойових БПЛА ДПСУ.

Новину про успішне виконання бойового завдання опубліковано на офіційній сторінці Державної прикордонної служби України в мережі Facebook. В результаті влучного попадання було знищено ЗРК «Тор-М2». Зокрема, було замінусовано ще три одиниці техніки.

На цьому успіхи бійців ДПСУ не завершилися. Адже вони змогли вразити вогневу позицію ворогів. В дописі в мережі Facebook зазначається, що в ворожому тилу також є втрати в живій силі.

«Від пильного ока прикордонних аеророзвідників не приховає ні густий туман, ані темна ніч. Не зупиняємось на досягнутому — попереду ще безліч добрих справ», — зазначили у ДПСУ.

Нагадаємо, що ЗРК «Тор-М2» — тактичний зенітний ракетний комплекс. Він працює в межах малої дальності. Призначений для протиповітряної та протиракетної оборони. Виявляє цілі на відстані 27 км. Одночасно може відстежувати 48 цілей, а супроводжувати — 4. Зона знищення цілі за дальністю — 12 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: