Представлено нову Toyota Camry: потужний двигун і мінімальна витрата палива

Підпишись на нас:

Відбулася довгоочікувана для багатьох прем’єра нового, дев’ятого за рахунком покоління седана Toyota Camry (XV80). З переходом у нову генерацію машина набула злегка модернізованого дизайну, а також значною мірою змінила своє технічне оснащення. Відтепер у “Камрі” немає турбомоторів і V6, а вся лінійка двигунів складається з гібридних силових агрегатів.

Подробиці

4-дверку побудували на тій самій платформі, що й раніше – TNGA. Силова структура кузова не змінилася.

Зовні відрізнити новинку від її попередниці можна за передньою і задньою частинами кузова, які зазнали хоч і невеликої, але модернізації. Машині дісталися інші фари, інша радіаторна решітка, а також переглянуті бампери і перелицьовані ліхтарі.

Представлено нову Toyota Camry (XV80): тепер вона чистий гібрид

Усередині змін також виявилося небагато. Серед них нова архітектура передньої панелі, злегка інше кермо, а також екрани мультимедійної системи і комбінації приладів, що збільшилися в розмірах.

Але найголовнішою зміною в новій “Камрі” виявилося навіть не все це, а її агрегатна лінійка. Японський седан остаточно позбувся турбомоторів та двигунів V6 і відтепер буде виключно гібридним.

Поки що анонсовано лише дві версії – на базі 2,5-літрового атмосферника, агрегатованого двома додатковими електромоторами (228 кінських сил). Крутний момент передається через варіатор на передні колеса.

Представлено нову Toyota Camry (XV80): тепер вона чистий гібрид

Альтернативний варіант – із трьома електромоторами, що забезпечують машині повний привід і потужність у 235 “сил”. У продаж дев’яте покоління Toyota Camry надійде на початку наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: