Перший бюджетний електричний кросовер Suzuki з’явиться на ринку в наступному році: як виглядатиме

Підпишись на нас:

У січні цього року на виставці Auto Expo відбулася прем’єра концептуального кросовера Suzuki. Машина, названа невигадливим індексом eVX, стала дебютним електричним SUV у лінійці японського автовиробника і отримала точно такі самі пропорції, що і побудований на цій самій платформі серійний “паркетник” Toyota bZ4X.

Подробиці

Судячи з нової інформації, на появу “товарного” варіанта Suzuki eVX варто чекати приблизно через рік.

Представники “Сузукі” дали інтерв’ю індійським ЗМІ, в рамках якого розкрили попередні терміни дебюту серійної версії свого дебютного “батарейного” SUV. Очікується, що машина з’явиться в жовтні/листопаді 2024 року.

Перший електричний кросовер Suzuki з'явиться в жовтні/листопаді 2024 року

Передбачається, що до переходу з шоу-кара в товарний зразок eVX зміниться мінімально. Спереду машині дістануться світлодіодні денні ходові вогні з трьома стрілками, L-подібні фари, затемнена радіаторна решітка і бампер, прикрашений незграбними складками.

Позаду кросовер нагородять закругленими ліхтарями, які об’єднають між собою сріблястою накладкою.

У салоні серійного eVX має з’явитися двоспицеве кермо, що повторюватиме прямокутну форму рульового колеса, як у концепту на зображенні вище, а також поворотну шайбу замість традиційного селектора трансмісії.

Перший електричний кросовер Suzuki з'явиться в жовтні/листопаді 2024 року

Що стосується технічної частини, то в якості тягової батареї в електричному кросовері можуть задіяти акумулятор на 60 кВт/год, що використовує літій-залізо-фосфатні елементи. Запас ходу eVX з нею складе близько 550 кілометрів. Кросовер можна буде купити в тому числі у версії з повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: