Електро

Peugeot показала дуже нетиповий електромобіль, який може з’явитися в 2025 році

Незважаючи на те, що французькі автомобілі користуються не дуже високим попитом на внутрішньому ринку, з точки зору дизайну автомобілів, французи мають свій власний шлях, і роботи, які вони представляють привертають увагу.

Подробиці

На виставці CES 2023 Peugeot зробила світову прем’єру концептуального автомобіля Inception, який, безсумнівно, представляє майбутню концепцію дизайну Peugeot.

Повідомляється, що автомобіль позиціонується як чисте електричне купе, побудоване на платформі STLA Large, з довжиною 5 метрів і висотою 1,34 м. Таке нетипове поєднання довжини і висоти вже показує новий продукт в незвичному стилі.

Концепт-кар також демонструє нове покоління кабіни Peugeot i-Cockpit, яка оснащена прямокутним сенсорним кермом і кільцевою «приладовою панеллю» та іншими вдосконаленими конструкціями, в яких кермо може легко ховатися в панель і ви можете спокійно споглядати за природою через скляний дах автомобіля. Ще одна родзинка такої кабіни – застосування в даху авто тої самої технології, що й козирок шолома астронавтів NASA, який може блокувати світло та підтримувати відповідні теплові характеристики.

Автомобіль оснащений подвійними електродвигунами з максимальною потужністю 500 кВт, а час розгону від нуля до 100 км/год становить менше 3 секунд , при цьому він має запас ходу на електричному струмі 800 км. Варто відзначити, що концепт-кар оснащений індуктивною системою зарядки, а батарея здатна поповнити 150 кілометрів запасу ходу за 5 хвилин.

Концепт-кар Inception стане джерелом натхнення для майбутніх продуктів Peugeot. Відповідні серійні моделі будуть представлені вже в 2025 році.

Останні публікації

Jeep готує новий позашляховик з нетиповим дизайном і економічним двигуном

Компанія Jeep готує позашляховик Recon, який може стати однією з найкращих новинок 2024 року. Ця…

9 години тому

ЗСУ отримають нові ракети для ППО з військових запасів Бельгії

Бельгія зобов’язалася виділити 200 мільйонів євро (213 мільйонів доларів) на ініціативу протиповітряної оборони Німеччини та…

10 години тому

В Україні помітили канадський панцерник з нетиповим захистом від безпілотників

В Україні помітили бронемашину «Сенатор» канадського виробництва, оснащену унікальною системою захисту від безпілотників, відомою як…

10 години тому

Філіппінська армія отримала три автомобільні мости китайського виробництва, які схожі на російські ТММ-6

В MacDefense Philippines повідомили через обліковий запис в соц. мережі X, що філіппінська армія отримала…

10 години тому

Морпіхи США отримають нову систему протиповітряної оборони: вдосконалений ізраїльський «Залізний купол»

Корпус морської піхоти США планує збільшити витрати на закупівлі систем протиповітряної оборони на 2025 фінансовий…

12 години тому

Удари українських безпілотників по нафтопереробних заводах призвели до того, що в Росії закінчується паливо

Politico повідомляє, що атаки України на російську нафтову інфраструктуру, щоб перервати постачання палива російським військовим…

12 години тому