ТОП-5 вживаних авто за 350 000 грн, які не потребують суттєвих вкладень

Підпишись на нас:

У наш час багатьом автомобілістам доводиться розглядати вторинний ринок з метою придбати в своє користування машину. Однак ринок старих машин – це не те місце, де можна розслабитися, вибираючи ТЗ. Тут представлено дуже багато “вбитих” автомобілів, які продаються під виглядом хороших варіантів. Принаймні, щоб не нарватися на купівлю мотлоху, потрібно хоча б мати уявлення, які реальні ціни зараз на ті чи інші моделі. Розглянути можна на прикладі бюджету в 200 000 грн.

Ford Focus

ТОП-5 авто за 195 000 грн, які не потребують додаткових вкладень

Ні для кого не секрет, що це одна з найпопулярніших моделей у Україні. А все тому, що в Focus оптимально поєднуються основні переваги з прийнятною вартістю і доступністю в утриманні. Бюджет у 250 000 – 350 000 грн дозволяє розглянути друге або третє покоління 2010 – 2013 років виробництва в хорошому стані з пробігом до 200 000 км. Здебільшого це будуть моделі на МКПП з 1,6-літровими двигунами. Варто зазначити, що це авто, як в принципі і будь-яке інше, не можна купувати на останні гроші. У будь-якому разі доведеться ще витратитися на ревізію із заміни тех. рідин і витратних матеріалів.

Hyundai Elantra

ТОП-5 авто за 195 000 грн, які не потребують додаткових вкладень

На подив, корейські автомобілі в наш час істотно додали в ціні, що обумовлено їхньою надійністю, адекватною якістю збірки, а також високою ліквідністю. З бюджетом до 350 000 грн у можна буде розглянути для купівлі Elantra в четвертому або в п’ятому поколінні 2009 – 2011 років виробництва. Машина надійна і при цьому не має особливо слабких місць, які могли б кидатися в очі. У цьому випадку розглянути можна буде варіанти як з МКПП, так і на “автоматі”. Двигун тут буде стандартним бензиновим на 1,6 літра.

Renault Duster

ТОП-5 авто за 195 000 грн, які не потребують додаткових вкладень

У наш час 250 000 грн – це мінімальний бюджет, що дозволяє звернути увагу на відносно свіжі моделі з хорошими позашляховими характеристиками. Оптимально за ці гроші буде придбати Duster у найпершій генерації 2010 – 2011 років виробництва. Автомобіль досить простий, не володіє багатим оснащенням і привабливим дизайном, але повною мірою може задовольнити всі основні потреби свого власника. Розглядати доведеться варіанти на МКПП з 1,6-літровим двигуном і з пробігом близько 200 тис. км.

Nissan Qashqai

ТОП-5 авто за 195 000 грн, які не потребують додаткових вкладень

Можна в цьому бюджеті розглянути і більш цікавий кросовер в особі Qashqai в першому поколінні. Щоправда, це буде автомобіль з віком у 14 – 15 років і солідним пробігом під 250 тисяч км. Водночас не варто забувати, що це доволі комфортний паркетник із чудовою якістю збірки та хорошим оснащенням, навіть незважаючи на вік. Безумовно, знайти такий ТЗ у цьому бюджеті в прекрасному стані буде не просто, але загалом це цілком реальне завдання. Особливо, якщо потенційний покупець терплячий і вміє торгуватися.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo Sedan

Далеко не завжди доцільно намагатися підібрати щось комфортне і багате в плані оснащення, розглядаючи варіанти з більш високих класів. Іноді доцільніше звернути увагу на “бюджетники”. Серед них особливий інтерес викликає Polo в п’ятому поколінні в дорестайлінговій модифікації. Це буде автомобіль 2009 – 2011 років випуску з адекватним оснащенням, прийнятною зовнішністю і доступним утриманням. Крім того, за ці гроші можна буде отримати машину з високою ліквідністю і гарантією, що з мінімальними вкладеннями ТЗ проходить не один сезон. Тут варто бути обережнішим, ретельно вивчаючи історію, щоб не взяти автомобіль з-під таксі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: