Водії в один клік можуть завозити авто в Україну

Підпишись на нас:

Тепер завезти авто в Україну буде легко: нарешті спростили важливу процедуру. Саме для розмитнення система платежів стала проста – розмитнити імпортне авто буде швидше на всіх етапах процесу.

Подробиці

Прес-служба Державної митної служби України підтверджує, що громадяни тепер мають доступ до більш простого методу оплати митних платежів через платформу “Єдиного вікна” у контексті імпорту авто.

Так, Державна митна служба зробила ширшими можливості ІТ-сервісу “Єдине вікно для міжнародної торгівлі”, а саме: надала громадянам змогу самостійно здійснювати митні платежі на депозитний рахунок відповідної митниці за допомогою QR-коду в один клік.

“Єдине вікно для міжнародної торгівлі” пропонує фізичним особам просто орієнтуватися у процесі, реєструючи свої транспортні засоби самостійно. QR-код персональний тримає всю необхідну інформацію і більше немає причин звертатися до банку для здійснення платежу.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Як завжди це НЕ буде працювати, або не працює, а для прискорення все одно потрібно платити. Так було завжди, і навряд чи щось зміниться.

    • І це правда нашого життя. Ось чому ми не віримо ні в уякі понтові “реформи”, ні нашій владі. суіцільна брехня, в яку вірять хіба шо вони самі та тупі іноземці(((

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: