З цими недорогими вживаними авто ви забудете про машини з салону: вони найкращі на “вторинці” в Україні

Підпишись на нас:

Розкид цін на вторинному ринку на одну й ту саму модель найчастіше не дає змоги потенційним покупцям мислити розсудливо, що зрештою і призводить до неправильно ухвалених рішень. Щоб цього не допускати, потрібно розуміти, на що можна розраховувати з тим чи іншим бюджетом. У цьому разі хотілося б розібрати, що можна взяти за 250 000 грн.

Ford Focus

З цими авто за 240 000 грн ви забудете про машини з салону: вони найкращі на "вторинці" в Україні

Хороший автомобіль, який можна дозволити собі придбати в цьому бюджеті. Щоправда, це автівки 14 – 17 років випуску з солідним пробігом під 200 тисяч км. Знайти в ідеальному стані такий ТЗ з меншим пробігом просто неможливо або це буде великою биток з Америки. Варто нагадати, що йдеться про третє покоління в рестайлінговій модифікації. Розглядати доведеться Focus з 1,6-літровим двигуном на “механіці”. Авто з роботизованою коробкою погано себе зарекомендували, через що від них краще відмовитися. Є версії з АКПП і непоганим турбованим мотором, але їхній цінник стартує від 10 000 доларів.

Mitsubishi Lancer

З цими авто за 240 000 грн ви забудете про машини з салону: вони найкращі на "вторинці" в Україні

Якщо говорити про бюджет у 250 000 грн і адекватні автомобілі, які можна придбати за ці гроші, то звернути увагу можна буде на Lancer у десятому поколінні в рестайлінговій модифікації. Це буде модель початку десятих років виробництва з пробігом під 150 – 200 тисяч км. Машина надійна, затребувана на вторинному ринку, може похвалитися приємним дизайном, а також непоганим оснащенням. Щоправда, не варто розраховувати на легку покупку. Знайти такий ТЗ у дійсно хорошому стані складно, навіть у цьому бюджеті. Розглянути можна буде варіанти з 1,6-літровим бензиновим мотором на МКПП або з “автоматом”.

Renault Logan

З цими авто за 240 000 грн ви забудете про машини з салону: вони найкращі на "вторинці" в Україні

Далеко не завжди з таким бюджетом доцільно гнатися за купівлею якогось комфортного автомобіля, оскільки навіть за наявності 250 000 грн немає гарантії, що вийде придбати такий ТЗ свіжих років. Якщо ж звернути увагу на простий і живучий Logan, то це цілком здійсненне завдання. З таким бюджетом у наш час можна розглянути для купівлі модель у другому поколінні в дорестайлінговій модифікації 2014 – 2016 років виробництва з пробігом близько 150 тисяч км. Це буде доволі простий автомобіль на “механіці” і з 1,6-літровим бензиновим силовим агрегатом.

Chevrolet Aveo

З цими авто за 240 000 грн ви забудете про машини з салону: вони найкращі на "вторинці" в Україні

Це такий самий “бюджетник”, що є чимось середнім між Accent і Logan як у технічному плані, так і за оснащенням. Машина проста, надійна і недорога в обслуговуванні. Придивитися в цьому разі можна до другого покоління середини десятих років виробництва. Це буде Aveo з пробігом близько 150 – 200 тисяч км, з 1,6-літровим силовим агрегатом на “механіці” або з автоматичною трансмісією. Автомобіль непоганий у багатьох сенсах, щоправда, власнику доведеться миритися з обмеженим простором у салоні, оскільки модель вийшла досить компактною, але з агресивним дизайном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: