Показали дизайн Nissan Qashqai 4-го покоління, якому не потрібна АЗС

Підпишись на нас:

Кросовер Nissan Qashqai випускають упродовж майже 20 років, і він продовжує залишатися одним із найпопулярніших автомобілів у своєму сегменті. Актуальне, третє покоління цієї моделі, з’явилося у 2021 році, але японські інженери вже працюють над наступною генерацією компактного “паркетника”, яка, за чутками, не матиме нічого спільного з нинішнім автомобілем.

Подробиці

У жовтні Nissan показав фотографії нового концепт-кара Hyper Urban. Тоді передбачалося, що саме він може лягти в основу дизайну четвертого Qashqai. Незалежний дизайнер із ніком “Avarvarii” згоден із цією здогадкою і вже підготував першу реалістичну візуалізацію кросовера.

Як можна побачити на отриманих рендерах, на машину чекає кардинальне перетворення, яке зробить її зовсім не схожою на нинішній Qashqai.

Кросоверу дістанеться повністю переглянута передня частина кузова з іншими фарами, капотом, крилами і бампером незвичної форми, а також перероблені боковини і власна “корма” з наскрізними світлодіодними ліхтарями і не менш складним за передній – бампером.

Nissan Qashqai 4 покоління чекають кардинальні зміни: ось як він зміниться

Як пишуть інсайдери, автомобіль отримає довжину близько 4,5-метрів і розташується на сходинку нижче кросовера Ariya. У четвертій ітерації машина стане повноцінним електрокаром і буде побудована на платформі CMF-EV.

Як тягові батареї для новинки розглядають як акумулятор на 60 кВт/год для базових версій із приводом на передні колеса, так і на 90 кВт/год для повнопривідних 2-моторних варіантів “паркетника”.

У продаж четверта генерація Nissan Qashqai надійде не раніше 2026 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: