Великий кліренс: Tesla Cybertruck показали в відео з піднятою підвіскою

Підпишись на нас:

З моменту дебюту концепту Tesla Cybertruck у 2019 році ми бачили кілька дослідних прототипів електричного пікапа, що їздять по США. Однак ми ще не бачили, як електромобіль виглядає в обіцяному «позашляховому режимі», принаймні до появи нового відео в мережі.

Подробиці

Відео було завантажено на форум Cybertruck Owners Club учасником на ім’я Trucky. Хоча роздільна здатність дуже низька, ми бачимо, що пікап має значно збільшений кліренс.

Ще в 2020 році Ілон Маск написав у Твіттері, що вони працюють над «збільшенням ходу динамічної пневматичної підвіски для кращого подолання бездоріжжя». Тоді ж він заявив, що електромобіль матиме здатність плавати на воді. Через три роки ми досі не знайшли доказів жодного з цих тверджень, але тримаємо кулаки.

Як показано на відео, адаптивна пневматична підвіска на найвищому рівні робить колеса порівняно маленькими, але може значно покращити здатність Cybertruck долати перешкоди. Користувачі форуму стверджували, що, незважаючи на те, що більший комплект коліс із чіпкими всюдихідними шинами виглядав би краще, вони обмежували б дорожні здібності вантажівки та не дозволяли б підвісці сильно опускатися для покращення аеродинаміки та керованості на асфальті.

Шанувальники Tesla терпляче чекали остаточної серійної версії Cybertruck, яка має надійти цього року. Після кількох затримок виробництво планують розпочати влітку 2023 року, хоча серійне виробництво розпочнеться не раніше 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: