У Словаччині засвітився рідкісний Rolls-Royce на українських номерах

Підпишись на нас:

На паркінгу в Братиславі сфотографували рідкісний Rolls-Royce Phantom з оздобленням дизайнерської студії Mansory. Номери на автомобілі виявилися київськими.

Подробиці

Відтюнінгований варіант відомий серед любителів люксових авто під назвою Mansory Conquistador. Загальна кількість таких машин – кілька десятків. Роки виробництва лімітованої серії – 2007-17 рр.

У Словаччині засвітився рідкісний Rolls-Royce на українських номерах

Mansory Conquistador на базі роллс-ройсівського автомобіля Phantom відрізняється від базової моделі аеродинамічним обвісом і витонченими фарами та інтер’єром з оздобленням із дерева, натуральної шкіри та карбону. Систему мультимедіа в автомобілях лімітованої серії замінено на більш продуктивну, а рівень тонування скла може бути відрегульовано під потреби водія.

Також інженери Mansory попрацювали з двигуном, збільшивши потужність і крутний момент мотора V12 на 6,75 л. до 498 “конячок” і 780 Нм відповідно.

Відтюнінгований седан може пересуватися на швидкостях до 270 км/год. включно і розганятися до “сотки” всього за 5 секунд.

Зафіксований у словацькій столиці екземпляр Mansory Conquistador вперше був сфотографований у Києві понад 10 років тому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: