Електро

Toyota Camry може стати електромобілем: перші зображення

Седан Camry є однією з найважливіших моделей компанії Toyota на експортних ринках. Доказ цьому – чергова модернізація, яка перетворила 4-дверку D-класу на гібрид.

Подробиці

Утім, ходять чутки, що подальша доля знаменитої моделі японської марки лежить у виключно електричній площині. І не виключено, що в якийсь момент (до 2030 року) автомобіль кине виклик моделям американської Tesla.

Який вигляд матиме повністю електрична Camry показали дизайнери порталу “AutoEvolution”, опублікувавши рендери гіпотетично можливої новинки Toyota.

Одержаний під час комп’ютерного моделювання автомобіль трохи нагадує актуальну генерацію седана (XV80), але вирізняється переглянутою передньою частиною кузова, де з’явилися нові фари в стилі Prius, зникла радіаторна решітка, яка електромобілю не знадобилася, а також був встановлений модернізований бампер.

Бічні сторони машини прийняли незграбну форму і обзавелися дверними ручками, встановленими врівень.

При цьому корма автомобіля набула похилої лінії даху, перетворивши традиційний седан на сучасний фастбек. Чим не конкурент Tesla, принаймні зовні.

Зрозуміло, жодних характеристик машини поки що немає і чекати їх не варто. Але з огляду на нинішні технології Toyota в області електрокарів не виключено, що до моменту можливої появи електричної Camry в продажу компанії вдасться створити батарею, яка забезпечить моделі запас ходу в 700 кілометрів.

Останні публікації

Названі чотири причини, через які у водіїв зайві витрати на ремонт машини

Автовласники повинні самостійно забезпечувати безперебійну роботу власного транспортного засобу. Однак багато хто з них своїми…

7 години тому

Індія отримала від Росії останню партію ПЗРК «Ігла-С»: налагоджує їх внутрішнє виробництво

Індійська армія знаходиться на порозі посилення своїх можливостей протиповітряної оборони через надходження останньої партії системи…

8 години тому

Французька армія отримає танкери нового покоління з броньованою кабіною

Французьке агентство закупівель (DGA) офіційно уклало з Arquus контракт на розробку та виробництво нового покоління…

9 години тому

Британія офіційно представляє нову систему: автомобіль, яким дешево збивати безпілотники

Британський уряд оголосив про помітну розробку в оборонних технологіях: зброю радіочастотної спрямованої енергії (RFDEW), призначену…

10 години тому

Канадський панцерник врятував життя бійцям ЗСУ

Українські військові повідомили про приголомшливий інцидент, під час якого автомобіль канадського виробництва Senator у конфігурації…

10 години тому

Про цю новинку від Kia ніхто не знав, але вона вже готова: на перших зображеннях розкрито ще один пікап

Компанія Kia досить давно розпочала розробку першого у своїй історії пікапа, який отримав назву Tasman.…

12 години тому