Toyota Camry може стати електромобілем: перші зображення

Підпишись на нас:

Седан Camry є однією з найважливіших моделей компанії Toyota на експортних ринках. Доказ цьому – чергова модернізація, яка перетворила 4-дверку D-класу на гібрид.

Подробиці

Утім, ходять чутки, що подальша доля знаменитої моделі японської марки лежить у виключно електричній площині. І не виключено, що в якийсь момент (до 2030 року) автомобіль кине виклик моделям американської Tesla.

Який вигляд матиме повністю електрична Camry показали дизайнери порталу “AutoEvolution”, опублікувавши рендери гіпотетично можливої новинки Toyota.

Що, якщо легендарна Toyota Camry стане чистим електромобілем - перші зображення

Одержаний під час комп’ютерного моделювання автомобіль трохи нагадує актуальну генерацію седана (XV80), але вирізняється переглянутою передньою частиною кузова, де з’явилися нові фари в стилі Prius, зникла радіаторна решітка, яка електромобілю не знадобилася, а також був встановлений модернізований бампер.

Бічні сторони машини прийняли незграбну форму і обзавелися дверними ручками, встановленими врівень.

Що, якщо легендарна Toyota Camry стане чистим електромобілем - перші зображення

При цьому корма автомобіля набула похилої лінії даху, перетворивши традиційний седан на сучасний фастбек. Чим не конкурент Tesla, принаймні зовні.

Зрозуміло, жодних характеристик машини поки що немає і чекати їх не варто. Але з огляду на нинішні технології Toyota в області електрокарів не виключено, що до моменту можливої появи електричної Camry в продажу компанії вдасться створити батарею, яка забезпечить моделі запас ходу в 700 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: