Розкрито спосіб, як знизити витрату палива автомобіля одним простим кроком

Підпишись на нас:

Ціни на паливо залишаються високими, причому не тільки в Україні, а й за кордоном, тим самим забираючи з сімейного бюджету пристойну частину коштів. Відмовитися від заправок – неможливо, адже без палива машина нікуди не поїде. Але існує спосіб знизити витрати на пальне. І для цього не знадобиться робити нічого екстраординарного.

Подробиці

Фахівці видання “Express” з посиланням на експертів “Xcite Car Leasing”, розповіли про те, як можна скоротити витрату пального, дотримуючись простого методу. Вони радять перевірити повітряний фільтр машини і якщо він сильно забруднений, то здійснити його заміну.

Річ у тім, що забиті повітряні фільтри змушують працювати як бензиновий, так і дизельний двигун інтенсивніше, тим самим збільшуючи споживання ними пального.

Стверджується, що заміна сильно забитого “фільтра свіжого повітря” дасть змогу не тільки зменшити витрату палива приблизно на 10 відсотків, а й значно підвищити прискорення машини.

Розкрито спосіб як знизити витрату палива автомобіля на 10% одним простим кроком

Для того, щоб не доводити двигун автомобіля до стану, коли йому потрібно працювати більш інтенсивно, а значить споживати підвищену кількість пального, рекомендується міняти повітряний фільтр на новий під час проходження планового технічного огляду, тобто приблизно раз на 10-12 тисяч кілометрів пробігу. Добре, що сам по собі він коштує не дуже дорого.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: