Новий рік – нові штрафи: МВС посилює контроль на за водіями

Підпишись на нас:

Нові штрафи чекають водіїв в 2024 році. Цього разу МВС повідомило про збільшення камер автоматичної фіксації порушень ПДР.

Понад 50 додаткових камер відеофіксації з’являться в Кривому Розі, Борисполі, Миколаєві, Полтаві, Чернігові, а також Житомирській та Чернігівській області. З цих 50 камер 19 вже встановлені в містах, але не функціонували через повномасштабне вторгнення російських окупантів.

Про це повідомив перший заступник голови Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький. Віднині загальні кількість камер, що стежать за дотриманням швидкісного режиму на українських дорогах, становить 265 одиниць.

Про перші камери автоматичної фіксації порушень ПДР в Україні стало відомо у березні 2020 року. Камери автоматично видають штрафи водіям, що порушили правила на дорозі. В першій половині 2022 року камери були відключені, щоб ворог не міг скористатись ними, однак вже в другій половині року, після стабілізації ситуації, їх роботу було відновлено.

Саме тому наголошуємо про важливість дотримання швидкісних режимів, правил перетину перехресть та інших норм дорожнього руху. Це не лише зекономить ваші кошти, а й збереже життя інших учасників руху.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: