Новий бюджетний хетчбек Renault Twingo знову з’явиться на дорогах

Підпишись на нас:

Компанія Renault активно прагне розширити доступний сегмент електромобілів у Європі. І допомогти їй у цьому має нове, четверте за рахунком покоління компактного хетчбека Twingo.

Подробиці

Автомобіль має отримати низку змін у дизайні, а також кардинально змінитися технічно. Який він матиме вигляд і чого чекати від його оснащення показали і розповіли журналісти видання “Carscoops”.

Під час створення неофіційних рендерів автомобільні художники черпали натхнення з оригінального Renault Twingo “Legend” зразка 1992 року. Машині дісталися всі фірмові риси, які зробили цю модель знаменитою, але з поправкою на те, що кузов тепер має поліпшену аеродинаміку, а дверей у хетчбека може бути п’ять, а не тільки три.

Новий Renault Twingo: що відомо про перезапуск знаменитого французького легковика

Світлодіодні фари автомобіля обзавелися простою графікою, вписаною в напівкруглі фари спереду і ліхтарі позаду, колеса отримали незвичайний дизайн, що нагадує малюнок дисків нового Duster, люк для зарядки автомобіля розташувався в правому крилі, а на даху видніється обрис люка.

В основу нового “Твінго” ляже модульна архітектура CMF-BEV, яка раніше називалася AmpR Small. Інші технічні подробиці про машину засекречені.

Новий Renault Twingo: що відомо про перезапуск знаменитого французького легковика

Зате відома попередня ціна автомобіля. Очікується, що стартова вартість нової генерації Twingo виявиться нижчою за психологічний бар’єр у 20 тисяч євро. Причому без застосування будь-яких субсидій.

Прем’єра електромобіля запланована на 2025 рік, а в продаж машина надійде в 2026-му. Головними конкурентами для неї на ринку стануть Citroen e-C3, Fiat Panda, а також новий електромобіль VW ID.1.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: