Виявилось, що багато автовласників використовують автомобільний скребок неправильно

Підпишись на нас:

У деякі речі закладені функції, які люди через незнання не використовують, проте саме вони допомагають використовувати їх максимально ефективно.

Подробиці

Один із таких прикладів – простий автомобільний скребок, який дає змогу зчистити лід зі скла машини за допомогою фізичної сили. Нещодавно з’ясувалося, що багато автовласників десятиліттями використовували його неправильно.

Блогер з YouTube-каналу “WhatWhat” звернув на цю обставину увагу і показав у своєму відеоролику, як правильно користуватися скребком для льоду. Для багатьох його підписників ця інформація виявилася абсолютною несподіванкою.

Річ у тім, що щербини, розташовані на зворотному боці більшості автомобільних скребків, знаходяться там не просто так. Перед тим, як починати зчищати лід плоским краєм, необхідно використовувати саме їх. Це дасть змогу нарізати лід, тим самим помітно полегшивши зняття криги зі скла лопаткою.

Багато людей дізналися, що використовували автомобільний скребок неправильно

Багато глядачів каналу виявилися спантеличеними тим фактом, що стільки років у своєму житті використовували скребок неправильно. Ось тільки деякі з подібних коментарів:

“Я здивований тим, як багато людей не знали, що скребок потрібно використовувати саме так”;

“Я водив машину 17 років, але тільки сьогодні дізнався про цей спосіб. Втім, я користуюся скребком нечасто, а просто поливаю скло теплою водою”;

“Навіщо я подивилася це на ніч? Тепер я не можу заснути через те, що раніше чистила лід неправильно”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: