Новий седан Kia з економічними двигунами показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

Південнокорейський автоконцерн Kia працює над повністю новою моделлю, яка має виявитися бюджетним компактним седаном, що буде більшим за чотиридверку K3 (Rio), але меншим за повнорозмірний седан K5. Напередодні незалежні дизайнери з корейського порталу “MoCar” показали перше рендерне зображення K4, а також продемонстрували шпигунський знімок її інтер’єру.

Подробиці

За габаритами седан, який збираються назвати K4, виявиться близьким до моделі Forte (він же Cerato), але відрізнятиметься від неї купеподібним силуетом.

Машині мають дістатися бумерангоподібні фари з вертикальними блоками світлодіодних вогнів, вузька радіаторна решітка, а також приховані в кузові задні дверні ручки.

Ліхтарі на кормі матимуть аналогічну форму, що і головна оптика, але виявляться зістиковані між собою вузькою планкою.

Що стосується салону машини, то в ньому, судячи з єдиного шпигунського фото, буде реалізовано рішення, що стало характерною особливістю інтер’єрів Kia, у вигляді об’єднаних між собою екранів мультимедійної системи і цифрової комбінації приладів.

Новий седан Kia K4 показали на першому зображенні

Зістиковані один з одним вони створять один панорамний вигнутий екран великої діагоналі. Під капотом K4 мають розташуватися 1,6-літровий мотор GDi на 201 кінську силу, а також 2-літровий 147-сильний агрегат, до яких приєднається гібридна силова установка.

Прем’єра нового седана Kia відбудеться протягом перших шести місяців цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: