Словаччина відправить до ЗСУ універсальну машину розмінування на базі Т-55

Підпишись на нас:

Словацька оборонно-технічна компанія CSM Industry, яка виробляє спеціальні багатофункціональні екскаватори UDS на шасі Rheinmetall MAN, Tatra та Iveco і Patria 8×8 AMV XP для ЗС Словаччини поставить ЗСУ спеціальну універсальну машину розмінування UOS Bellarty на шасі танка Т-55.

Подробиці

UOS Bellarty на шассі Т-55А оснащене пристроєм розмінування, являє собою гідравлічно керовану систему, призначену для виконання інженерних робіт і розмінування, знешкодження протипіхотних і протитанкових мін ударами молотків (ціпка) на глибину до 20 см, що призводить до їх вибуху або механічного руйнування.

Призначена для знешкодження наступних мін:

  • протипіхотних – PP Mi Šr II детонатор RO-8 і RO-10 – PMA-1, PMA-2, PMA-3, PROM-1;
  • протитанкових – PT Mi Ba III, PT Mi K, PT Mi U, TMRP-6, TMM-1, TMA-3, TMA-4.

Екіпаж складається з двох осіб: механіка та водія.

Технічні характеристики

На шасі танка Т-55 встановлено дизельний двигун John Deere. При робочій вазі 39 900 кг автомобіль може розвивати швидкість до 10 км/год на бездоріжжі та 30 км/год на твердих поверхнях із середньою витратою палива приблизно 330 л/100 км (3,3 л/км).

UOS Bellarty, шасі Т-55А, оснащене пристроєм розмінування, є гідравлічною керованою системою

Використовуючи близько 20 видів додаткового обладнання та робочих інструментів (наприклад, гідроножиці, гідромолот, колун і т.д.), за допомогою систем UOS Bellarty можна виконувати земляні роботи малого та середнього масштабу (риття траншей, траншей для танків, фундаментні траншеї, канали, котловани тощо). Автомобіль також може служити підйомником техніки вагою до 7000 кг.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: