Чому небезпечно заправляти бак на повну

Підпишись на нас:

Нещодавно експерти провели важливе дослідження та рекомендують не зловживати заправкою бака автомобіля бензином на повну. Чому це може бути небезпечно?

Експерти стверджують, що проблеми можуть виникнути через пізднє від’єднанні пістолета для заправки та витікання пального через горловину. Адже бензин може потрапити на кузов чи інші комплектуючі авто та спричинити жахливі наслідки. Однією з таких є займання машини від випадкової іскри. 

Не рекомендуємо зціджувати після завершення подачі палива останні краплі із заправного пістолета АЗС. Це може нашкодити вентиляційній системі баку, що має безліч клапанів. Як відомо, гравітаційний клапан захищає бензиновий бак від розливу палива у разі ДТП та прикриває доступ до трубки вентиляції при нахилі машини.

При повному заливі бака може порушитися функціонування клапанів. Система дренажу розташована за крилом автомобіля, тому паливо, що стікає, може випадково потрапити на елементи підвіски,  проводку, шланги системи гальм. Звісно, це також може підвищити ризик займання автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: