Оновлена ​​Tesla Model 3 отримає нові колеса та дизайн бічної камери

Підпишись на нас:

У мережі з’явилися нові зображення оновленої моделі Tesla Model 3. Ці зображення показують оновлений електромобіль більш детально, ніж попередні прототипи, і підтверджують, що візуальні зміни автомобіля будуть незначними.

Подробиці

Цей конкретний прототип Model 3 пройшов випробування біля заводу компанії у Фремонті, Каліфорнія. Його можна побачити з чорним покриттям корпусу як на передній, так і на задній панелях, яке добре приховує внесені зміни в дизайн. Один з аспектів автомобіля, який не прихований, – це колеса.

Оновлена ​​Tesla Model 3

18-дюймові колеса, про які йде мова, мають свіжий і сучасний дизайн, який не схожий на інші, які ми бачили в минулому від Tesla. Кожна зі спиць трохи нахилена назад, що створює враження, що колеса рухаються, коли автомобіль стоїть. Цілком ймовірно, що ці колеса будуть оснащені з заводу пластиковими аеродинамічними чохлами для покращення аеродинаміки автомобіля, але ці аеродинамічні чохли мають бути знімними.

Як і поточна модель 3, цей прототип має невелику камеру, розташовану на передній чверті панелі. Однак кожух цієї камери тепер переходить і на передні двері електромобіля, надаючи йому дизайн, схожий на Model X. Це лише невелика зміна, але вона змусить Tesla зробити нову обшивку передніх дверей для Model S.

Зрозуміло, що оновлена ​​Model 3 почне використовувати ту ж технологію лиття, що й Model Y. Виробник випускає великі литі деталі для заміни десятків окремих деталей. Це підвищує ефективність виробництва.

Ймовірно, в Tesla будуть внесені інші візуальні зміни, включаючи переглянуту передню та задню панелі з новими бамперами, а також оновлені фари та задні ліхтарі. Звіти свідчать про те, що інтер’єр також може бути змінений і стати ще більш мінімалістичним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: