Автомобілі Tesla знову стали дешевше: скільки тепер коштують дві популярні моделі

Підпишись на нас:

Американський виробник електромобілів Tesla оголосив про офіційне зниження цін на дві свої моделі для ринку Піднебесної. Про це пише газета Financial Times.

Подробиці

Уточнимо, що компанія не вперше йде на такий крок у Китаї, оскільки попит на її продукцію стабільно падає протягом кількох років. Пов’язано це, в першу чергу, зі зростаючою популярністю електрокарів від місцевих виробників.

Відтепер за базову комплектацію Tesla Model 3 бренд проситиме лише 245 900 юанів (трохи більше 900 000 грн), що свідчить про зниження на 5,9 відсотків. Найбільш продавана в КНР модель від Tesla – Model Y подешевшала на 2,8%. Тепер вона коштує від 258 900 юанів, що становить близько 960 000 грн.

У Китаї знову обвалилися ціни на Tesla: скільки тепер коштують дві популярні моделі?

Однак, багато китайських компаній, які також виробляють електрокари, аналогічно втрачають свої позиції. Так, акції Xpeng минулої п’ятниці впали на 5,2%, Nio – на 2,6%, а Li Auto – на 3,5%.

Раніше повідомлялося, що компанія Nissan представила “заряджену” версію свого електричного кросовера Ariya NISMO на заході в Токіо. Автомобіль, який надійде на місцевий ринок уже навесні 2024 року, отримав дві версії. Найпотужніша обладнається кількома електромоторами на 429 сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: