Експерти назвали вживані авто за 150 000 грн, двигуни яких без проблем проїдуть мільйон кілометрів

Підпишись на нас:

Знайти автомобіль на вторинному ринку з невеликим бюджетом у наші дні не просто. Переважно це пов’язано з бізнесом перекупників і салонів, які оперативно розбирають адекватні варіанти, а потім накручують ціну і продають від свого імені.

Тут необхідно не тільки часто моніторити ринок напередодні купівлі машини, а й орієнтуватися, яка реальна вартість того чи іншого автомобіля. Взяти, наприклад, бюджет у 150 тисяч. Далеко не всі відразу зможуть визначити, що за ці гроші варто купувати в наш час. Якраз із цим і хотілося б допомогти автомобілістам, виокремивши низку придатних для придбання моделей.

Volkswagen Polo

Двигуни у цих авто за 120 000 грн ніколи не ламаються: рейтинг спеціально для України

Насамперед варто звернути увагу на цю модель, враховуючи її популярність, надійність і доступність в утриманні. З бюджетом у 150 тисяч можна орієнтуватися на Polo в п’ятому поколінні 2010 – 2011 років виробництва. Однак шукати доведеться довго і ретельно, враховуючи попит і завищений цінник на такі ТЗ. Це буде автомобіль з пробігом від 250 тисяч км, на “механіці” і зі стандартним живучим 1,6-літровим бензиновим двигуном. “Німець” стабільно бігає по 350 і більше тисяч км без потреби в “капіталці” і серйозних вкладень.

Skoda Octavia

Двигуни у цих авто за 120 000 грн ніколи не ламаються: рейтинг спеціально для України

На вторинному ринку ця модель цінується незалежно від покоління. Не варто дивуватися цьому збігу обставин, адже машина вийшла максимально збалансованою, комфортною і досить надійною. При цьому автомобіль не потребує великих витрат на своє утримання. На сьогоднішній день з цим бюджетом можна буде розглянути варіанти в першому поколінні в рестайлінговій версії 2004 – 2006 років виробництва в адекватному стані з пробігом у 200 – 250 і більше тис. км. Таку Octavia варто купувати з 1,6-літровим двигуном на МКПП.

Mitsubishi Lancer

Двигуни у цих авто за 120 000 грн ніколи не ламаються: рейтинг спеціально для України

З відносно невеликим бюджетом у 150 000 грн можна придивитися і до японських машин. За ці гроші в поточний момент цілком можна розглянути до купівлі Lancer в дев’ятій генерації в рестайлінговій версії. У цьому разі йдеться про модель 2007 – 2009 років виробництва. За такі гроші можна підібрати доволі гарне авто з пробігом від 200 тисяч км, на “механіці” або з автоматичною трансмісією і з 1,6-літровим бензиновим двигуном. Машина не вимагає великих витрат на утримання і справно служить власнику довгі роки за умови своєчасного обслуговування.

Renault Symbol

Двигуни у цих авто за 120 000 грн ніколи не ламаються: рейтинг спеціально для України

Наразі мало хто з автолюбителів звертають увагу на моделі цієї марки за винятком Logan, Sandero, Kaptur і Arkana. Однак у виробника є й інші гідні машини, зокрема Symbol в останній генерації, який цілком можна купити за 150 тисяч. При цьому йтиметься про хороший автомобіль в адекватному стані 2008 – 2009 років виробництва з пробігом близько 200 тисяч км. Цю модель доведеться розглядати з 1,4-літровим мотором і механічною коробкою перемикання передач, що загалом є цілком підходящим варіантом, враховуючи надійність цих агрегатів.

Opel Vectra

Двигуни у цих авто за 120 000 грн ніколи не ламаються: рейтинг спеціально для України

Свого часу ці автомобілі дуже цінувалися серед українських автомобілістів. Зараз же вони не так часто зустрічаються в потоці. Що стосується бюджету в 150 тисяч, то за ці гроші зараз можна купити дану модель в генерації C в рестайлінговій модифікації. Це буде автомобіль 2005 – 2007 років виробництва з відповідним великим пробігом у 200 і більше тисяч км. Значний плюс вибору саме цього варіанту в тому, що тут з високою часткою вірогідності машину купуватимуть у власника, а не через перекупника. Розглянути можна моделі з 1,8-літровим двигуном на “механіці”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: