Дизайн нової Skoda Octavia показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

2024 рік, що настав, має виявитися для Skoda не менш важливим, ніж попередній, коли відбулося оновлення популярних моделей Superb і Kodiaq. Тепер же на чеського автовиробника очікує плановий рестайлінг ліфтбека Octavia, що утримує левову частку продажів компанії на світовому ринку. Як зміниться цей автомобіль із модернізацією показали незалежні дизайнери з Іспанії.

Подробиці

Очікується, що Octavia Facelift виявиться однією з перших новинок Skoda в 2024 році. Нещодавно чехи опублікували тизер новинки, на базі якого автомобільні художники “сфабрикували” перший рендер машини.

Судячи з отриманого зображення, “Октавія” збереже свою грановану форму фар, але оптика зазнає внутрішніх змін. Фірмовий почерк денних ходових вогнів розташується не на нижньому краї, а зверху, і буде являти собою перевернуту літеру “L” зі штрихом, що заповзає на бампер.

Передню частину автомобіля має прикрасити також вужча радіаторна решітка плюс широкий центральний повітрозабірник, від якого бампером простягнуться тонкі чорні смуги.

Нову Skoda Octavia (2024) показали на першому зображенні

Який вигляд матиме корма нової Octavia на рендерах не показали, але в цій частині очікується поява нової графіки задньої світлотехніки.

У салоні ліфтбек має обзавестися новою мультимедійною системою з великим сенсорним екраном, в який буде інтегровано голосовий помічник на базі ChatGPT.

Технічно оновлена Octavia навряд чи зміниться. У Європі сьогодні цю модель продають з бензиновими і дизельними агрегатами, а також “гібридом, що підзаряджається”, і 7-діапазонним “роботом” з двома зчепленнями.

Нову Skoda Octavia (2024) показали на першому зображенні

Прем’єра автомобіля може відбутися вже цієї весни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: