На європейський ринок виходять автомобілі SsangYong, але вже під іншим брендом

Підпишись на нас:

У ЗМІ з’явилася інформація про компанію SsangYong, яка тепер стала брендом KGM Motors. Після банкрутства марка відновлює свою роботу за межами країни. Зокрема, найближчим часом її автомобілі очікуються в автосалонах Великої Британії. Уже відомо, які саме моделі з’являться тут першими.

Подробиці

Так, у найближчі два місяці місцеві дилери мають отримати кросовер Torres, а в другій половині поточного року – одразу три моделі. Йдеться про пікап, позашляховик і Torres з електрифікованою установкою. Що стосується останнього в стандартному виконанні, то він оснащується турбованим мотором на 1,5 літра з віддачею в 170 кінських сил потужності. З ним у зв’язці йдуть стартер-генератор і шестишвидкісний “автомат” Aisin. Ціна заявлена на рівні 1 020 000 грн.

На європейський ринок виходять автомобілі SsangYong, але вже під іншим брендом: розкрито всі подробиці

Якщо говорити про версію Torres EVX, то вона має низку візуальних відмінностей. Це стосується оформлення переднього бампера, оптики і низки інших деталей. Мотор видає 201 к.с., а батарея на 73,4 кВт*год ємності забезпечує запас ходу в 783 км. Його вартість очікується на рівні 1 350 000 грн. Пікап O100 і позашляховик F100 поки що показані тільки як концепти.

Тим часом, у Європі вже відбулася прем’єра оновленого Ford Kuga. Він став не тільки потужнішим, а й швидшим, а також позбувся дизельних моторів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: