Експерт назвав найкращий варіант вживаного автомобіля за 150 000 грн

Підпишись на нас:

Раніше за 150 000 грн на вторинному ринку цілком можна було купити кросовер. Але тепер за ці гроші можна взяти тільки легковик. Але важливо, щоб це була надійна модель. Експерти розповіли про один такий автомобіль.

Подробиці

Зберегти свій ресурс навіть після 12-15 років і 200 000 км пробігу може Kia Rio. Раніше українці не особливо цінували цю модель, поки не зрозуміли, що вона дуже витривала. За півмільйона на вторинному ринку сьогодні пропонуються варіанти з МКПП і пробігом до 150 000 км. А якщо доплатити ще 45 000 грн, то можна розраховувати на екземпляр з “автоматом” і більш скромною цифрою на одометрі.

Як вибрати живучу іномарку на вторинному ринку за 150 000 грн: експерт назвав найкращий варіант

Серед плюсів “корейця” експерт виділяє низьку схильність кузова до корозії, надійні агрегати і високу ремонтопридатність. Але ось ходовка у машини слабенька. Крім того, у неї бюджетне виконання салону. Модель з 1,4-літровим мотором G4EE, який видає 95 або 97 к.с. потужності. Це доволі живучий агрегат без серйозних “болячок”. МКПП у машини не найкраща, але стабільно ходить по 200 000 км. Зате “автомат” дуже надійний.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: