Назвали 4 вживані авто за 120 000 грн, які мають надійні двигуни

Підпишись на нас:

У наші дні пошук автомобіля на вторинному ринку – це не найпростіше заняття. Тут кругом можна зустріти обман і спробу нажитися за рахунок покупця. В таких умовах потрібно не тільки розбиратися в технічній частині, а також визначати юридичну чистоту машини і її власника.

Ще необхідно мати уявлення, на яку модель загалом можна розраховувати за наявності того чи іншого бюджету. Як приклад можна поговорити про варіанти, доступні до 120 000 грн, які варто розглядати до покупки.

Nissan Almera

Українцям назвали найкращі авто за 120 000 грн з "невбиваними" моторами

Автомобіль у другому поколінні в рестайлінговій модифікації може стати чудовим варіантом для купівлі, якщо вдасться підібрати ТЗ без нарікань щодо технічної частини та кузова. Ці Almera зустрічаються в хорошому стані не так часто, з огляду на вік, але на даний момент можливість знайти хороший екземпляр все ще є. Автомобіль надійний, простий у ремонті та недорогий в обслуговуванні. На ньому стоїть наднадійний силовий агрегат і КПП, які лише потребують своєчасного обслуговування.

Renault Symbol

Українцям назвали найкращі авто за 120 000 грн з "невбиваними" моторами

Автомобілі цієї марки загалом дуже добре себе зарекомендували порівняно з іншими французькими машинами. Однак далеко не всім до душі ТЗ від компанії Renault з огляду на їхню специфічність. І все ж, розглянути в бюджеті до 120 000 грн можна таку модель, як Symbol в останній модифікації 2008 – 2009 років виробництва. Автомобіль непогано укомплектований, має живучі силовий агрегат і КПП, а також не вимагатиме великих витрат на утримання.

Kia Rio

Українцям назвали найкращі авто за 120 000 грн з "невбиваними" моторами

Якщо добре постаратися з пошуками і не поспішати з вибором, то за ці гроші можна буде підібрати цю модель у другому поколінні середини нульових років виробництва. Перевага цього автомобіля в тому, що він укомплектований «живучим» двигуном і надійною трансмісією. Це стосується будь-яких модифікацій, оснащених як МКПП, так і “автоматом”. Зрозуміло, орієнтуватися доведеться на Rio з пробігом за 200 тисяч км, але в адекватному стані без іржі на кузові і проблем з технічної частини.

Skoda Octavia

Українцям назвали найкращі авто за 120 000 грн з "невбиваними" моторами

Не менш цікавим варіантом для придбання в цьому бюджеті виглядає цей автомобіль у першому поколінні в рестайлінговій модифікації. Модель добре себе зарекомендувала за рахунок надійності і технічного оснащення. Безумовно, це буде варіант з пробігом під 200 і більше тисяч км, але не варто забувати, що ресурс таких авто значно вищий. Якщо своєчасно обслуговувати Octavia, то вона без проблем зможе послужити новому власнику ще довгі роки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: