Поліцейські змушують водіїв порушувати, а потім виписують протокол на 17 000 гривень

Підпишись на нас:

Інспектора поліції вигадали новий цікавий спосіб для підняття статистики протоколів. Днями стало відомо про нову схему на 17 000 грн. Про це у себе на YouTube-каналі розповів відомий адвокат Роман Сімутін.

Чоловік розповів про інцидент, який трапився з його клієнтом. Чоловіка поліція хотіла звинуватити у водінні в нетверезому стані.

Ситуація виглядала наступним чином. Поліцейські знаходять в дворах житлових будинків автомобіль, знаходять його водія та просять перегнати транспортний засіб, адже ніби воно заважає проїзду інших машин.

Коли водій виходить з будинку та сідає за руль, то поліцейські включають бодікамери і вже звертаються до автомобіліста з пропозицією пройти тест на алкоголь. Часто в цей момент водій дійсно не може сказати на 100%, що в ньому немає алкоголю і йому виписують протокол.

Але один чоловік відмовився від тесту і отримав протокол за ст.130 КУпАП, який передбачає штраф 17 тисяч гривень.

Чоловік звернувся до адвоката, який допоміг переконати суд, що його клієнт невинний, а співробітники поліції навмисне провокували його на скоєння правопорушення. Але найчастіше поліцейські досягають свого та здирають з людей кошти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: