Компанія Chery готує до виходу унікальну для себе модель: перший пікап

Підпишись на нас:

Схоже, що китайська компанія Chery вирішила завоювати всі світові ринки, крім Південної Африки. Автомобільний бренд готується представити повнорозмірний пікап. У Мережі вже навіть з’явилися перші зображення майбутньої новинки.

Подробиці

Компанія Chery активно розвивається по всьому світу. У неї є маса суббрендів. Деякі вже представлені в нашій країні, наприклад, Jaecoo і Jetour. Бренд випускає як кросовери і позашляховики, так і легкові 4-дверки. Крім того, компанія активно розвивається у сфері електричного транспорту і розробляє технології автономного водіння, які планується впровадити в ТЗ найближчими роками.

Компанія Chery готує унікальну для себе модель: з нею вона планує завоювати більше ринків

Тепер же анонімне джерело, знайоме з планами компанії, розсекретило зовнішність майбутнього позашляховика. Виходячи з цього західні дизайнери створили рендери, що демонструють автомобіль. Пікап отримає подвійну кабіну. Зовні він дуже схожий з японським Nissan Navara. Але в цілому, його екстер’єр оригінальний. Спереду розміщено решітку радіатора з ромбоподібним візерунком. Схожий дизайн отримала головна оптика. При цьому бічна частина, бампер і капот виглядають більш елегантно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: