Kia випустить найменший кросовер з ціною 10 000 доларів на світовому ринку

Підпишись на нас:

У лінійці компанії Hyundai вже кілька років є ультракомпактний кросовер Casper. Бренд Kia похвалитися такою моделлю поки що не може. Найбільшим компактни SUV у його гамі зараз є позашляховик Sonet. Проте незабаром у “Кіа” усунуть це недопрацювання і вже готують аналог Hyundai Casper. Подробиці про машину розкрили індійські ЗМІ.

Подробиці

Очікується, що автомобіль отримає назву Kia Clavis і буде являти собою субкомпактний позашляховик. Машина вже виїхала на перші тести і кілька разів потрапляла в об’єктиви фотошпигунів, але в сильно закамуфльованому вигляді.

Судячи зі знімків, зроблених автомобільними папараці, автомобіль отримає оквадрачений силует, що споріднює його з моделлю Telluride. Спереду на машину чекає поява вертикальних прожекторних фар із вбудованими світлодіодними ДХВ, а також фірмової радіаторної решітки і широкої нижньої повітряної заслінки.

Картину мають доповнити двоколірні легкосплавні колісні диски, дверні ручки, виконані врівень, а також L-подібні світлодіодні ліхтарі.

За додаткову плату мікропозашляховик матиме панорамний люк у даху, ставши першою моделлю в цьому класі, в якій виявиться доступна така опція. Крім неї машина отримає вентиляцію передніх сидінь, 12 датчиків паркування, камеру кругового огляду, мультимедійну систему з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм і багато іншого.

Як двигуни для машини виступлять 1,2-літровий 4-циліндровий атмосферний бензиновий мотор і літровий бензиновий турбомотор, агрегатовані з МКПП або “автоматом”.

Прем’єра Kia Clavis має відбутися вже цього року. Автомобіль стане найдоступнішим кросовером компанії на світовому ринку з ціною близько 10 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: