Експерти назвали ТОП 5 надійних авто в Україні за 250 000 грн

Підпишись на нас:

Багато потенційних покупців авто намагається знайти щось свіжіше і комфортніше серед різномаіття пропозицій. Розберемо найнадійніші варіанти на прикладі бюджету в 250 000 грн, виділивши кілька моделей, які можна купувати за ці гроші.

Chevrolet Cruze

У Україні ще продаються найбільш "живучі" автомобілі всього за 240 000 грн

Автомобіль, який дуже добре себе зарекомендував і, як і раніше, продовжує користуватися великим попитом, незважаючи на те що виробник покинув український ринок. Машина вийшла збалансованою, недорогою в обслуговуванні і живучою, незважаючи на всі супутні реалії кліматичних умов і проблеми з дорогами. У цьому бюджеті розглянути можна буде Cruze 2012 – 2013 років виробництва з 1,6-літровим мотором на “механіці” або з автоматичною трансмісією. Це будуть авто з пробігом у 150 – 200 тисяч кілометрів.

Volkswagen Polo

У Україні ще продаються найбільш "живучі" автомобілі всього за 240 000 грн

Здавалося б, де комфорт, і де представники найбюджетнішого класу, але ні. Такі моделі непогано оснащені, добре підходять для експлуатації в українських умовах і, що найголовніше, доставляють власникам мінімум проблем. У цьому разі йдеться не тільки про Polo, а й про більшість інших представників класу. У цьому бюджеті можна підібрати автомобіль у хорошому стані 2011 – 2013 років виробництва з 1,6-літровим двигуном і автоматичною коробкою перемикання передач з пробігом до 200 тисяч кілометрів. Головне ретельно перевірити історію ТЗ, щоб машина раніше не експлуатувалася в таксі.

Mitsubishi Lancer

У Україні ще продаються найбільш "живучі" автомобілі всього за 240 000 грн

Хорошою альтернативою за ці гроші стане Lancer у десятому поколінні 2010 – 2011 років виробництва. Щоправда, у випадку з цим автомобілем задовольнятися доведеться лише варіантами з механічною коробкою перемикання передач. Загалом, якщо автолюбитель готовий з цим миритися, то купівля цього “японця” закриє всі питання на кілька років вперед. Машина надійна, недорога в утриманні і доволі комфортна, в чому перевершує багатьох однокласників. Зрозуміло, орієнтуватися найкраще на моделі з пробігом до 200 тисяч кілометрів.

Renault Fluence

У Україні ще продаються найбільш "живучі" автомобілі всього за 240 000 грн

З бюджетом у 250 000 грн можна звернути увагу і на трохи свіжіші автомобілі в хорошому стані. Одним з адекватних варіантів для купівлі за такі гроші може стати Fluence в рестайлінговій модифікації 2014 – 2015 років виробництва. У цьому разі можна буде розглянути варіанти як з механічною КПП, так і з варіатором на бензиновому двигуні об’ємом 1,6 літра. Машина надійна і недорога в утриманні, а за рівнем технічного оснащення виглядає цікавіше деяких прямих конкурентів.

Skoda Yeti

У Україні ще продаються найбільш "живучі" автомобілі всього за 240 000 грн

Ще один автомобіль, який варто розглянути в цьому бюджеті, за умови, що потенційний покупець готовий буде миритися з усіма нюансами експлуатації цієї моделі. Йдеться про турбовані мотори, які тут передбачені виробником, і відповідний догляд за ними. У бюджеті до 250 тисяч можна підібрати Yeti 2010 – 2011 років виробництва з пробігом до 200 тисяч км з 1,2-літровим бензиновим мотором і механічною коробкою перемикання передач. Тут окремо хотілося б додати, що автомобіль не такий популярний на вторинному ринку. Отже, з його перепродажем можуть опісля виникнути труднощі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: